Polisztirol.com

Lábazati polisztirol hőszigetelés (XPS)!

polisztirol lábazati hőszigetelő anyag xps

Az épület lábazati hőszigetelés-i megoldásaihoz, továbbfejlesztett fejlesztett felületi érdesítéssel, nagyobb merevséggel, és csökkentett hővezetési tényezővel kerűl forgalmazásra. Az extrudált hablemez testsűrűsége mintegy 28-45kg/m3. Figyelemre méltó tulajdonsága, hogy nedvességnek ellenálló tartós és könnyű beépítés.

Gyártása:

Szilárd polisztirol kristályokat kevernek speciális adalékanyagokkal, és megolvasztják. Szigorúan ellenörzött hőmérsékleten és nyomáson, majd egy extrúderen engedik át az olvadékot. A folyamat után kialakuló anyag felveszi formályát, amiután bármilyen alakra vágatóvá válik. Ez a hőszigetelő anyag nem hasonlítható össze, más keményhablemezzel, sem tulajdonságaiban, sem hőszigetelő értékében.

Tulajdonságai:

  • Kiváló mechanikai jellemzők
  • Hatékony a hőhidak megszüntetésében
  • Vizfelvétele minimális
  • Hővezetési tényező: 0,029-032 W/mK
  • Széles felhasználási terület

polisztirol xps

Felhasználási területek:

A lábazati polisztirol azánkban legfőbb felhasználási területe, az épületek lábazati részeinek hőszigetelés-e. Mivel hővezetési tényezője alacsony, ezért vastagság szempontjából, vékonybb hőszigeteléssel is elérhetjk a kívánt hatást. Mivel a nedvességnek ellenáll, az épület szerkezeti elemeit megóvja a csapó esőtöl, és télen megvédi a falakat a hó okozta olvadás, vizesedésétől. A lábazatra gyártott méret: 600 x 1250 mm és 20-100mm vastagságban.

Másik igen széles felhasználási terület, födémek, és lapostetők szigetelése. A mechanikai merevsége és az igen magas nyomószilárdság, lehetővé teszi a járó felületeken való, alkalmazását. Födémszigetelésnél a szerelő és az aljzatbeton közötti szerkezeti elemek hőszigetelésénél, megelőzhetjük az idő múlásával bekövetkezhető, födémsűlyedést. (Ez a jelenség a nem megfelelő nyomószilárdságú polisztirol hőszigetelő hablemez hatására következik be).

-Szerkezeti területekként, használatánál a rétegrend betartása kötelező!

Lábazati polisztirol hőszigetelés (XPS)

line
footer
Weboldalkészítés, keresőoptimalizálás: Deutsche Web GmbH.